کد خبر 1827061
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۳
محمدمهدی زارع

جذب بازیکن نیمکت‌نشین تیم اخمت گروژنی روسیه با هزینه بسیار بالا، یکی از سوالات مهمی است که در نقل و انتقالات پرسپولیس مطرح شده است.

به گزارش مشرق، در حالی که باشگاه پرسپولیس به‌تازگی از جذب محمدمهدی زارع، مدافع ۲۳ ساله ایرانی، از تیم اخمت گروژنی روسیه خبر داده و قرار است این بازیکن طی روزهای آینده به تمرینات سرخپوشان اضافه شود، مبلغ پرداختی برای دریافت فقط رضایتنامه او به یکی از مهم‌ترین سوالات نقل‌وانتقالات این باشگاه تبدیل شده است.

پیگیری‌ها حاکی از آن است که باشگاه پرسپولیس برای دریافت رضایتنامه زارع رقمی بالغ بر ۸۰۰ هزار دلار پرداخت کرده؛ مبلغی که برای بازیکنی با این رزومه محدود و کم، بسیار قابل توجه و محل سؤال است.

زارع تاکنون هیچ سابقه‌ای در تیم ملی بزرگسالان ایران ندارد و تنها در حدود ۶ مسابقه برای تیم امید کشورمان به میدان رفته است. از سوی دیگر، عملکرد او در اخمت گروژنی نیز به گونه‌ای نبوده که چنین هزینه‌ای را توجیه کند. این مدافع در مجموع تنها ۹ بازی در لیگ برتر روسیه و ۵ بازی در جام حذفی برای اخمت گروژنی انجام داد و در بخش قابل توجهی از فصل نیز بیشتر نیمکت‌نشین بود و نتوانست به مهره‌ای ثابت در ترکیب تیمش تبدیل شود.

با این شرایط، این پرسش جدی مطرح می‌شود که بر چه اساسی باشگاه پرسپولیس حاضر شده تنها برای دریافت رضایتنامه این بازیکن چنین مبلغ سنگینی را پرداخت کند؛ آن هم در شرایطی که این باشگاه طی ماه‌های اخیر بارها از محدودیت‌های مالی و مشکلات بودجه‌ای سخن گفته است.

بدون شک با رقمی بالغ بر ۸۰۰ هزار دلار، پرسپولیس می‌توانست گزینه‌های باتجربه‌تر و شناخته‌شده‌تری را در بازار نقل‌وانتقالات جذب کند؛ بازیکنانی که هم از نظر رزومه بین‌المللی و هم از نظر کیفیت فنی، سابقه قابل اتکاتری داشته باشند.

اکنون باید دید مدیران باشگاه چه توضیحی درباره این تصمیم و نحوه هزینه‌کرد یکی از سنگین‌ترین مبالغ نقل‌وانتقالاتی خود برای جذب بازیکنی با چنین کارنامه‌ای ارائه خواهند کرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • ... IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
    1 0
    لنگ و کیسه مثل زالو افتادن بجون بیت المال
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
    0 0
    دقیقا درست گفتید. بازیکنی که در تیم خودش نیمکت نشین باشه که نمیتونه برای پرسپولیس شاهکار کنه ؛ فقط پول دور ریختنه . بجای زارع باید مسعود محبی را بگیرن
  • IR ۱۶:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
    0 0
    واقعا به ریز و پاش ها را کسی نظارت نمی کند کسی از خدا نمی ترسد مردم در فشار اقتصادی زیادی قرار گرفتند مسئولین قضایی و بازرسی ها هم همه در خواب هستند کی بیدار می شوند خدا عالم است
  • َAmir IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
    0 0
    وقتی از بودجه بیت المال ارتزاق میکنن کی به کیه
  • IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
    0 0
    با شرایط کشور بازیکن خارجی نمیاد و حتی اگر بیاد هم پولشو میگیره و میره. پس بهتره بازیکن ایرانی و جوان گرفته بشه با قرارداد بلندمدت و بند فسخ سنگین که همین کارم شده ضمنا اگر بازیکن خوبی نبود توی 21 سالگی لژیونر نمیشد و همه ی تیمای لیک دنبالشن نبودن
  • IR ۱۹:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
    0 0
    چه سئوالیست توجیه؟مثل اینکه نگارنده مقاله دستش در خرج نیست .بچه ها خرج دارند گوشی آیفون میخواهند مسافرت خارج از کشور ماشین آنچنانی ...پس از کجا باید این مخارج تامین شود سفره ای پهن شده هرکسی چندین هزار لقمه تناول میکند و کی بود کی بود؟ من نبودم
  • IR ۲۱:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۹
    0 0
    یکی باید بگه اقا امارات روسیه رو برا لژیونر شدن انتخاب نکنید برید لیگ کره ژاپن بهتره اگه اروپا نمی خوان

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس